Allround Financieel Medewerker M/V
20 uur/week
Congregatie Medische Missiezusters

 

Wat ga je doen?
De financieel medewerker zal onder verantwoordelijkheid van de directeur, en geadviseerd door een extern administratiekantoor de dagelijkse financiële administratie uit gaan voeren. Het gaat dan om het betalingsverkeer, boekhouding, verzekeringen voor de zusters, ziektekosten, administratie van graven, eenvoudige salarisadministratie, bankzaken voor de zusters. Bovendien is hij/zij vraagbaak voor de zusters met betrekking tot financiële vragen. Het sociale aspect is een belangrijk onderdeel van deze functie.

 

Wat breng je mee?
Als financieel medewerker werk je met cijfers en mensen en voor zusters. Natuurlijk ben je financieel onderlegd, maar je wilt ook graag meer weten van een Congregatie omdat je alleen dan goed je werk kan doen. Je bent sociaal en bent bereid om de vragen van de ouder wordende zusters die betrekking hebben op financiën, verzekeringen, ziektekosten enzovoort zo goed mogelijk te beantwoorden en indien nodig deze voor ze te regelen.    

 

Wat vragen wij?
- Opleiding die hoort bij bovengenoemde taken.
- Kennis en ervaring met Exact on-line, Exel
- Goede communicatieve vaardigheden
- Zelfstandigheid en creativiteit
- Denkt probleemoplossend
- Beheersing van de Engelse taal
- Beschikbaarheid op maandag en donderdag en een dag i.o.
- Is integer en heeft privacy hoog in het vaandel staan

 

Wie zijn wij?
De Medische Missiezusters is een wereldwijde organisatie die bestaat uit een groep van ongeveer 500 vrouwelijke religieuzen van vele nationaliteiten die het als hun voornaamste taak zien om genezend aanwezig te zijn bij de minst bedeelden, vooral in de derde wereld. De Unit Nederland/België bestaat uit een groep van 49 vrouwelijke religieuzen die bijna allemaal in het buitenland actief zijn geweest en nu als oudere zusters zelfstandig in Nederland en België (Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Tilburg, Maastricht en omgeving Antwerpen)  wonen en een eigen huishouding voeren in een omgeving waarin zorg aanwezig is indien nodig. Hun gemiddelde leeftijd is 86 jaar. De Unit staat onder leiding van een bestuur, dat gevormd wordt door drie zusters.
Vanuit het unitbureau in het centrum van Utrecht zet een achttal medewerkers zich in voor de begeleiding, de zorg en het welzijn van de zusters in de Unit Nederland-België. Eindverantwoordelijk voor het functioneren van de organisatie is een (leken)directeur.


Wat bieden wij?      
Salariëring vindt plaats volgens FWG-schaal 35-40. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, waaronder opname in het pensioenfonds PFZW. We bieden in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 jaar.

 

Klinkt goed? Solliciteer dan naar de functie van Allround Financieel Medewerker.
Belangstellende sollicitanten worden verzocht hun brief, inclusief CV, per email te sturen naar mirjammeesen@districtmmz.nl vóór 15 april 2019.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 22 april en donderdag 25 april 2019 in Utrecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.